Home

I RÖK & ELD

RÖKT FISK


Att röka fisk är ett hantverk som kräver både kunskap och erfarenhet.

På Bexanders har rökeriet varit igång i över 60 år och vi vågar påstå att vi vet hur man tar hand om råvarorna på bästa sätt.


BÄST I TEST

"Överlägset bäst i test"



Det säger fiskproffset Nils Molinder och hans smakjury efter att ha smakat Bexanders kallrökta lax. 14 olika kallrökta laxar köpta i Stockholmsområdet testades, och juryn var enad om att Bexanders var den absolut bästa.


"Överlägsen vinnare med vacker glansig djuporange färg. Skivorna är tunna men fasta i konsistensen. ”Den här är skuren med kärlek!” Fet och fin men lämnar ingen kletig hinna i munnen. Mycket god nyanserad smak med ton av valnötter. Alla provarna har den här som sin favorit."


Den testvinnande fisken kan du hitta i den manuella disken i de flesta Ica-butiker, samt i de flesta Fiskbutikerna runtom i Stockholm.


Klicka här för att se smaktestet på aftonbladet.se


VÅRA SPECIALITETER

VARMRÖKT LAX


Rökt på traditionellt vis på noga utvald norsk fjordlax.

KALLRÖKT LAX


Laxen får sin goda smak från livet i de kalla norska fjordarna.

RÖKTA RÄKOR


Varsamt rökt på den finaste råvaran, skala och njut!